Svet Warcrafta
Skip

Mists of Tirna Scithe

Published: Category:Instance , Mists of Tirna ScitheWritten by: Lurtzy

Mists of Tirna Scithe

1. Ingra Maloch

Prokleti da postoje van kruga života i smrti, Drust sada pokušavaju da zaobiđu svoju sudbinu koristeći Ardenweald-ove mehanizme preporoda. Njihove tobože osvajanje je našlo put do Tirna Scithe-a, gde Ingra i njegovi sledbenici koriste grešnu magiju kako bi potčinili lokalno stanovništvo.

Pregled

Na početku borbe, Maloch koristi Soul Shackle da preuzme kontrolu nad Oulfarran-om i igrači moraju da izdrže napade obojice. Kada Oulfarran padne na 20% health-a, oslobađa se i udara Maloch-u Droman’s Wrath.

 

Tank

DPS

Healer

Sposobnosti

Faza 1: Foul Magic

Maloch-ova magija kontroliše Oulfarran-a, čineći ga neprijateljskim prema igračima.

Soul Shackle – Ingra Maloch koristi magiju da preuzme kontrolu nad Oulfarran-ovim umom, terajući ga tako da napada igrače.

Spirit Bolt – Puca kuglu kobne energije nanoseći tako 4834 shadow dmg.

Repulsive Visage – Maloch fear-uje sve igrače 3 sekunde.

Embrace Darkness – Maloch kači Death Shroud svim igračima i nanosi 2929 shadow dmg svim igračima koji ga udaraju ili bacaju na njega magije.

 • Death Shroud – Nanosi 586 shadow dmg svim igračima svake sekunde dok je Maloch zaštićen Embrace Darkness-om.

Droman Oulfarran

 • Enchanted Pollen – Ispucava polen koji nanosi 7031 nature dmg-a i dizorijentiše igrače ispred Oulfarrana naredne 4 sekunde.
 • Tears of The Forest – Anima puca sa Oulfarran-ove kore i prska na okolne igrače. Svaka kap anime nanosi 16 nature dmg-a igračima unutar 3 jarde i ostavlja za sobom Anima Puddle.
  • Anima Puddle – Nanosi 1465 nature dmg-a svake sekunde svim igračima koji stoje u lokvi.
  • Forced Compliance – Svaki put kada je Oulfarran nateran da baci Tears of the Forest, broj raketa se povećava za 1. Ovaj efekat prestaje kada se razbije Soul Shackle.

Faza 2: Wrath of the Forest

Maloch gubi kontrolu nad Oulfarranom koji sada pomaže igračima.

Droman Oulfarran

 • Droman’s Wrath – Preplavljuje Malocha besom šume, stun-uje ga i povećava dmg koji Maloch prima za 200% narednih 12 sekundi. Sklanja sve stack-ove od Dark Empowerement.

2. Mistcaller

Tirna Scithe je štićena silom oružja, ali takođe i lukavstvom. Vragolasti Mistcaller se služi maglom da zbuni i dizorijentiše protivnike. Ne razlikuje protivnike od prijatelja i samo nakon njegovih igara se može produžiti u srce Tirna Scithe.

Pregled

Mistcaller igra igru pogađanja na 70%, 40% i 10% health-a. Ubijanje pravog klona rezultira krajem igre i vadi Mistcaller-a iz skrivanja.

 

Tank

 • Tokom Freeze Tag treba izbegavati Vulpina nezavisno od toga koga on juri.
 • Samo meta može da interrupt Patty Cake.

Healer

 • Tokom Freeze Tag treba izbegavati Vulpina nezavisno od toga koga on juri.

DPS

 • Tokom Freeze Tag treba izbegavati Vulpina nezavisno od toga koga on juri.
 • Samo meta može da interrupt Patty Cake.

Sposobnosti

Guessing Game – Mistcaller hoće da igra igru pogađanja, nestaje i ostavlja 4 iluzorna klona. Uništavanjem klona koji ima različit simbol od drugih se igra završava.

 • Illusionary Clone
  • Penalizing Burst – Nanosi 568 dmg svim neprijateljima. Dmg se povećava za 15% svakog narednog puta.
  • Oopsie – Kada se uništi pogrešan klon, svim igračima se nanosi 11718 nature dmg.

Dodge Ball – Mistcaller hoće da igra izbegni loptu i baca anime loptu igraču, nanoseći 11718 nature dmg-a svim igračima u liniji.

Patty Cakes – Twinklewing igra Patty Cakes sa protivnikom, nanoseći 0 nature dmg-a i dizorijentiše metu na 5 sekundi. Ovo se može interrupt-ovati od strane mete.

Freeze Tag – Mistcaller priziva Illusionary Vulpin da juri njene protivnike narednih 8 sekundi.

3. Tred’ova

Gorm je grickao ivice Ardenweald-a u očajničkoj potrazi za animom, ali je zver po imenu Tred’ova pronašla nešto drugo. Lakali, loa znanja, je umotan u Tirna Scithe-u. Sada kada je Tred’ova probala moć i znanje loe, žudi za nečim većim od preživljavanja.

Pregled

Tred’ova se gosti Cocoon of Lakali-jem na 70% i 40% health-a, aktivirajući tako Consumption. Nakon gozbe postaje inteligentnija i počinje da pretpostavlja kretanje svojih neprijatelja kada baca Acid Explusion, povećava broj povezanih igrača Mind Link-om i menja Acid Spittle u Mark the Prey.

 

Svi treba da se sklanjaju od svojih saboraca kako bi umanjili dmg koji pravi Mind Link.

Sposobnosti

Consumption – Tred’ova konzumira potrošene Cocoon of Lakali i čini da anima eruptira iz njih, nanoseći 2636 nature dmg svake 2 sekunde narednih 14 sekundi. Dok se ovo dešava, Tred’ova će bacati anima rakete po nasumičnim lokacijama.

Anima Rejection – Anima eruptira od Tred’ove nanoseći 2636 nature dmg-a svim igračima.

Gorging Shield – Tred’ova očvrsne svoj omotač dok jede, stvarajući tako štit koji apsorbuje 54149 dmg-a. Dok je štit aktivan, Tred’ova konzumira odbačene Cocoon of Lakali što rezultuje time da anima eruptira iz njih, nanoseći 2636 nature dmg-a svake 2 sekunde narednih 14 sekundi svim neprijateljima. Ne može se interrupt-ovati.

Accelerated Incubation – Tred’ova brzo izleže obližnja jaja, stvarajući tako 4 Gormling Larva-e.

 • Gormling Larva
  • Decomposition Pool – Gormling Larva eksplodira u lokvi kiseline nakon smrti, nanoseći tako 2929 nature dmg-a svake 1.5 sekunde svakome u lokvi.

Mind Link – Tred’ova povezuje metu sa nekoliko saboraca, nanoseći 1465 shadow dmg-a svake sekunde. Sav dmg koji povezani primaju je dupliran kao shadow dmg. Odlazeći 40 jardi od saborca se prekida nit.

Acid Spittle – Tred’ova pljuje kiselinu na neprijatelja, nanoseći tako 2929 nature dmg-a svake 2 sekunde narednih 12 sekundi.

Marked Pray – (nedostaje)

Acid Expulsion – Tred’ova pljuje kiselinu na lokacije svih obližnjih neprijatelja i nanosi 9374 nature dmg-a svima koji se nalaze unutar 4 jarde. Kako postaje inteligentnija, Tred’ova kreće da pretpostavlja lokaciju na kojoj će se igrači kretati.

Views:   170   Comments:   0   Likes: 3

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.
Skoči na traku sa alatkama