Svet Warcrafta
Skip

Fire mage 8.2.5

Published: Category:Klase , MageWritten by: Lumy

Uvod

Mage je uvek imao svoje mesto u raidovanju u svim težinama ali ovaj tier-u se nalazi u najboljoj poziciji još od Emerald Nightmare-a u Legion-u. Treći je po rank listi.

U mythic plusevima je odličan takodje ali zahteva da tvoja grupa razume da bez tvog Combustiona nisi neki dps. Opet fire je najbolji spec za m+, kako za tyranical (single target) tako i za fortified (aoe) nedelje.

Istina je da fire nije najlakši spec za igranje ali jeste najzadovoljavajući. Onaj trenutak kada obaviš rotaciju kako treba a ignite dmg počne da tickuje… Ah taj ignite!

Ovde ćemo obraditi osnove fire maga i njegov Blaster Master build. Postoji još i Wildfire-Pyroclasm build ali on je dosta nepredvidljiviji i pada na drugo mesto. Blaster Master je jednostavno najbolji za ST i AoE!

Ovaj guide je napisan za naše igrače koji ne razumeju engleski a hteli bi efikasno da igraju fire maga.

2. Mehanike i magije

 

 

2a. Mehanike

 

Mastery: Ignite – Sav tvoj fire dmg ostavlja na metama DoT Ignite koji radi dmg u zavisnosti od tvog ukupnog mastery postotka i dmga koji uradiš. DoT traje 9 sekundi i svakih 2 sekunde širi se na neprijatelje u blizini. Kada produžavaš ignite ne produžava se čitava količina dmga koji si uradio i pretvorio u tick, tako je nekada bilo u cataclyzmi, nego ako npr. Krituješ za 1000dmga i imaš 30% masterija, onda tvoj ignite tickuje za 333dmga podeljeno na 9 sekundi. Ako posle 8 sekundi opet krituješ za 1000 dmga tvoj ignite nije sada 666 dmga preko narednih 9 sekundi već samo u ostatku vremena prvog ignite-a tj. 1 sekundi tik ti je veći pa posle toga drugi ignite od drugog krita ostaje na meti jer je prvi istekao. Znači nemoj da očekuješ da vežeš milionske ignite-e ali znaj da ti je ovo najvažniji dmg.

Heating up i Hot Streak – Glavna mehanika kod fire magova. Ako dobiješ krit sa fireball-om, pyroblast-om, fire blast-om i scorch-em onda ćeš dobiti Heating up a ako vežeš još jedan krit onda ćeš dobiti Hot Streak koji ti omogućava da tvoj sledeći Pyroblast ili Flamestrike budu instant. Sve se vrti oko ovoga.

Enhanced Pyrotechnics – Svaki tvoj fireball koji ne krituje daje 10% veću šansu sledećem fireballu da krituje. Efekat se resetuje kada ti fireball krituje.

Critical mass – Tvoje magije imaju 15% veću šansu da krituju. Ovo se stakuje sa tvojim kritom.

2b. Magije

 

Fireball – Glavna filer magija. Ovo bacaš kad nemaš prok i kada pecaš Hot Streak prok. O pecanju ćemo u rotaciji.

Pyroblast – Glavna magija sa kojom ćeš trošiti Hot Streak prok. Radi dobar dmg ali ima dugi kast. Samo se baca sa Hot Streakom ako nemaš Pyroclasm talenat.

Fire blast – Instant magija koja je uvek krit. Može da se baci dok kastuješ nesto drugo i treba tako uraditi da bi Heating up pretvorio u Hot Streak. Ima 2 charge-a a sa talentom Flame on 3.

Flamestrike – AoE magija koja uradi fire dmg, stavi ignite na pogodjene neprijatelje i uspori ih 20% za 8 sekundi.

Dragons Breath – Uradiš fire dmg ispred sebe i sve pogodjeno postane disoriented (počne da šeta u krug 4 sekunde). Svaki dmg prekida disorient. Može da se koristi kao interupt za magije.

Combustion – Buff koji ti daje 100% šansu da krituju i daje ti 50% tvog krita kao mastery za 10 sekundi. Glavni izvor dmga.

Time Warp – Heroisam/Bloodlust koji mage daje. 30% haste-a grupi i raidu koji traje 40 sekundi.

2c. Defensivi

 

Ice Block – Blokiraš sav dmg i skidaš debuff-ove sa sebe ali ne možeš da se pomeraš.

Blazing Barrier – Shield koji daješ sebi. Svaki mage spec ima svoj shield. Svaki mele udarac na tebi radi fire dmg napadaču.

Invisibility – Baciš i smanjuješ sebi agro 3 sekunde pa onda postaneš nevidljiv 20 sekunde.

2d. Utility

 

Arcane Intellect – Buff za intelekt koji svaki mag ima.

Frost Nova – Zamrzne sve mobove oko tebe u mestu. Bilo koji dmg prekida zamrzavanje.

Conjure Refreshment – Sto koji mag napravi za groupu da svi dobiju hrane za regeneraciju mane i HP-a

Polymorph – Glavni CC koji mag ima. Pretvoris moba u ovcu (ili nesto drugo). Svaki dmg prekida CC.

Counterspell – Prekida kast magije tvoje mete. Ima 24 sec CD. Koristi ga, nemoj da budeš lenj.

Slow fall – Magija koja može da se baci na sebe ili na druge. Čini da sporije padaš. Alianca može da koristi ovo u Siege of Boralus m+ da preskoče nepotrebne pull-ove.

Remove Curse – Skida Curse sa prijatelja ili sebe. Koristi.

Spellsteal – Magija sa kojim ukradeš buff od svog targeta. Buffovi koji mogu da se ukradu označeni su na portretu targeta. PAZI troši mnogo mane. Buff koji ukradeš traje maksimalno 2 minuta.

Invisibility – Baciš magiju 3 sekunde smanjuješ agro pa postaneš nevidljiv. Nije ista nevidljivost kao kod rogue-a. Izgubiš sav threat. Traje 20 sekundi. Kada baciš bilo koju magiju ili te nešto pogodi prestaješ da budeš nevidljiv. PAZI mobovi sa okom iznad glave mogu da te vide kada si nevidljiv.

Portal i teleport – Jedino magovi mogu da se teleportuju po glavnim gradovim sa samo jednim klikom gde god da se nalaze. Takodje jedino oni mogu da otvore portal na bilo kom mestu za svoju grupu ili raid. Ne budi papak, otvaraj portale.

3.Talenti

 

3a. I red (15lvl)

Firestarter – Svaki Pyro i fireball su krit protiv mete koja ima više od 90% HP-a. Dobro zvuči ali realno je da Boss nikada neće imati tih prvih 10% hp-a dugo. Jednostavno takvi su fight-ovi trenutno.

Pyromaniac – Svaki tvoj Hot Streak ima 8% šansu da se opet aktivira kada ga iskoristiš. Dobra opcija ali jednostavno pada u senku pred 3 talentom u trenutnoj ekspanziji.

Searing Touch – Kada meta padne ispod 30% hp-a svaki tvoj Scorch je krit, što znači da možeš da tada scorch menja fireball i možeš da vežeš kritove za Hot Streak. Ovo se uglavnom uzima.

3b. II red (30lvl)

Blazing Soul – Kada blinkuješ aktiviraš svoj shield. Ovo ne stavi cd na tvoj Blazing Barrier.

Shimmer – Blink se sada zove Shimmer i ima 2 charga, možeš da blinkuješ a da ne prekineš kast. Blink te više ne vadi iz rootova i stunova. (uglavnom se uzima za sve spekove)

Blast Wave – uradiš AoE dmg oko sebe, gurneš sve mobove i usporiš ih za 70% 4 sekunde.

3c. III red (45lvl)

Incanters Flow – Počinješ sa 4% više dmga koje se postepeno povećava do 20% pa onda se postepeno smanjuje do 4% i tako u krug. Jedan ciklus traje 10 sekundi.

Mirror Image – Stvara 3 kopije tebe koje napadaju sa tvojim filer spelom metu. (ignoriši ovaj talenat)

Rune of Power – Postaviš runu ispod sebe koja traje 10 sekundi. Svaka magija koju baciš dok stojiš u runi radi 40% više dmga. Ovo je najbolji talenat u ovom redu za fire jer se odlično uparuje sa tvojim burst dmgom.

3d. IV (60lvl)

Flame on – CD tvog Fire Blasta je smanjen za 2 sekunde i dodaje mu se još jedan charge. Sada umesto 2 imaš 3. Za Master Blaster build ovo je najbolji izbor i za ST i za AoE.

Alexstraszas Fury – Tvoj Dragons Breath sada je 100% krit i daje ti Heating Up ili Hot Streak.

Phoenix Flames – Naš artefakt power iz Legiona. Daje ti novu magiju koja ima 3 charga, radi AoE dmg i 100% krituje. Daje Hot Steak i Heating Up ali ima travel time (ne udara metu odmah) za razliku od Fire Blasta.

3e. V red (75lvl)

Frenetic Speed – Tvoj Scorch ti povećava brzinu kretanja 30% za 3 sekunde. Ovo se uzima uvek, osim ako ti ne treba dodatni CC.

Ice Ward – Frost Nova ima 2 charga

Ring of Frost – Paciš prsten leda na pod. Svi neprijatelji koji uđu unutra su onesposobljeni za 10 sekundi. Broj meta koji mogu da se zamrznu je 10.

3f. VI red (90lvl)

Flame Patch – Tvoj flamestrike ostavlja vatru na zemlji koja radi AoE dmg preko 8 sekundi svim mobovim u njemu. Najbolja AoE opcija ako biješ 3+ mete i oni se neće pomerati iz Flame Patcha. Ako znaš da će se pomerati ignoriši ga.

Conflagration – Tvoj Fireball ostavlja Conflagration DoT na meti koji traje 8 sekundi. Takodje mete koji imaju Ignite ili Conflagration na sebi imaju 10% da urade AoE dmg oko sebe. To nije ono kada ignite predje na drugu metu.

Living bomb – Staviš DoT na metu koja traje 4 sekunde i onda eksolodira i raširi se na sve mete u 10 yardi. Kada sledeći put ekspolidira neće se raširiti opet. Odličan burst AoE. Eksplodira ranije ako meta umre.

3g. VII red (110 lvl)

Kindling – Tvoji spellovi koji krituju smanje CD Combustionu za 1 sekundu. Ne važi za scorch i flamestrike. Nema build sa kindling-om.

Pyroclasm – U suštini ovo je legendarni bracer-i iz Legiona ali malo bolje. Kada iskoristiš Hot Streak imaš 15% šansu da dobiješ buff koji daje da tvoj sledeći pyroblast koji KASTUJEŠ uradi 225% više dmga. Ima build koji koristi ovaj talenat ali je on totalno RNG i nećemo ga obraditi ovde. Ako bude zainteresovanih u komentarima uradićemo i njega.

Meteor – Obeležiš zemlju gde će posle 3 sekunde da udari meteor. Inicialni dmg koji uradi podeli se izmedju svih mobova a zatim ostavlja iza sebe vatru na zemlji. Inicijalni dmg je ono što ga čini odličnim za single target a vatra ga čini odličnim za AoE ako se neće mobovi pomerati. Ovo je najbolji izbor za Master Blaster build.

4.Statsi

 

Critical Strike – Povećav nam šansu za krit. Takodje dok je Combustion aktiviran 50% tvog krita se pretvara u mastery za još jači ignite.

Haste –  Smanjuje nam vreme kastovanja magija, smanjuje GCD (global cooldown) i ubrzava nam recharge Fire Blast-a

Versatility – Odličan stat za fire. Povećava ti dmg i smanjuje dmg koji primaš

Mastery – Ovo smo već objasnili na početku. Ignite!

 

Ne postoji redosled važnosti statsa! SIMMUJ SE!! Najlakše je pre Raidbots-a!!!

5. Azerite Traitovi

 

Fire ima mnoge traitove koji izgledaju ok ali samo je nekoliko bitno za naš build tako da ćemo te i da pomenemo. Ako ih nemate onda jednostavno simmujte ono što imate da vidite šta je najbolje za vas lično. Bez simovanja nema smisla igrati bilo kog dps-a u wow-u.

 

Blaster Master – Svaki tvoj Fireblast ti da buff masterija koji traje 3 sekunde i stakuje. Za naš build najbitniji. Moraš ga imati 3.

Wildfire – Tvoj Pyroblast udara jače i kada aktiviraš Combustion dobijaš veliki buff Critical Strike-a i daješ manji krit buff četvorici prijatelja blizu tebe. Iako nećemo koristiti pyroclasm build ovaj trait je i dalje izuzetno jak i trebalo bi ga imati jedan a može i 2.

Firemind – Kada iskoristiš Hot Streak onda dobiješ buff intelekta koji traje 12 sekundi i može da se stackuje 3 puta. Možeš da uzmeš 1 a idealno 2 ova traita ili da uzmeš neki drugi koji ti daje neke druge statove. Simuj se!

Undulating Tide – Imaš šansu da uradiš dmg ako si iznad 50% hp-a ili da dobiješ ako si ispod 50% hp-a. Možeš i ovo da uzmeš. Inače je najjači trait po simovima ali u praksi zavisi koliko primaš dmga. U m+ je dosta lošiji.

 

Treba napomenuti da je Overwhelming power najbolji trait koji možeš imati u 3 krugu a Resounding protection i Eldritch Warding u 4 krugu.

Za sve ostale jednostavno simmuj opremu koju imaš. Za naš build u suštini je jedino potrebno imati 3 Blaster Mastera a odlično je imati Wildfire-a i Firemind-

6.Azerite Essence

 

Major

Memory of Lucid Dream – Najjači essence i tačka! Major i minor verzija ovoga je jednostavno prejako da bi se ignorisalo. Ovo ti vraća chargove Fireblasta koji je potreban da bi stackovao Blaster Master mastery buff. Ako ga ne koristiš u Major slotu, što bi trebalo svakako, onda ga treba imati u minoru. Dobiješ ga iz Nazjetara kada lvluješ one companion-e. Nije teško uzeti ali zahteva da se svaki dan rade questovi za companion-e kako bi ga dobio što pre. Svi rankovi su nam bitni pa čak i ako ga samo koristiš sa rankom 1 mada rank 3 je preporučen.

 

Minor

Imamo nekoliko solidnih izbora za minore ali trebaš se simovati za njih jer će zavisiti od toga šta radiš.

The Crucible of Flame – Odličan single target minor. Pasivni dmg.

Focusing Iris – Odličan generalni izbor. Odličan i za single target i AoE zbog načina na koji mi i radimo AoE. Generalno ćeš imati glavnu metu i širiti ignite sa njega pa samim time ćeš generisati Haste buff. Ako promeniš metu Haste buff odpadne ali prvi put kada udariš sledeću metu a nemaš buff dobijaš 3 stacka.

Condensed Life-Force – Dobar dmg prok i debuffuje metu da prima od tebe 5% više dmga. U 8.3 ovo će se nerfovati na 3% tako da iskoristi ga dok možeš. Juri rank 3 naravno. Dobijaš ga iz raida. Treba ti nekoliko nedelja da uzmeš rank 3.

Conflict and Strife – Daje ti buff versatility-ja koji je odličan stat za nas. Dobija se iz rankovanog PvP-a. Ako voliš pvp onda ga nabavi jer je stvarno odličan.

Purification Protocol – Dobar aoe proc. Nabavi ga sa rank 3 jer će ti trebati u 8.3 sigurno. Uzima se iz Mechagona od reputacije. Rank 3 radi 25% više dmga.

 

Nismo pomenuli ovde Memory of Lucid Dream jer ćeš ga hteti u major slotu ali čisto da znate njegov minor je minimalno 3 puta jači od svakog drugog minora trenutno.

7.Enchatni, gemovi, hrana, potovi i flaskovi

 

Za sve ovo je uvek najbolje da se simuješ ali ovo je generalno najbolje. Opet kažemo da je najbolje da se simuješ jer se razlikuje od lika do lika.

Na oružiju želiš Torrent of Elements a na prstenju generalno je najbolje Accord of Haste.

Za gemove želiš jedan Leviathans eye of intellect i ostalo Quick Sand spinel.

Opet napominjemo simmuj se za gemove i enchante. Možda se iznenadite.

 

Za hranu uvek želite da koristite onu koja vam daje vaš najpoželjniji stat. Generalno je najbolje uvek feast jesti ali samo ako ti je intelekt najpoželjniji stat. Ako nemaš pristup feastu onda uzmi Baked Port Tato za haste buff. Opet SIMUJ SE sa state weights opcijom na raidbots-u.

 

Flask uvek Greater Flask of Endless Fathoms.

 

Potion za single target Potion of Unbridled fury a za AoE Superior Battle Potion of Intellect.

8.Napone za gear

 

Kada raiduješ u 8.2.5 apsolutno želiš Akanas Reefstrider Soles sa soketom upgrade-ovan do kraja. Ništa u Eternal Palace-u neće biti bolje od ovoga za tebe.

Ima ostalih bentic itema koji su dobri u raidu ali se fokusiraj na ovo.

9.Rotacija i build

 

Searing Touch

Shimmer

Rune of Power

Flame on

Frenetic Speed

Flame Patch/Conflagration/Living bomb

Meteor

Prvo ćemo objasniti rotaciju sa Conflagration talentom za Single Target kako bismo jednostavnije shvatili prioritet fire maga. Kada si izvan Combustion tvoj dmg, najblaže rečeno, nije sjajan ali postoji generalni prioritet koji vredi pratiti i ono se naziva Pecanje Heating Up-a. Posle ćemo obraditi combustion rotaciju i upotrebu trinketa a skroz na kraju Opener (kako započinješ fight).

Pecanje:

 1. Baciš Fireball
 2. Opet kreneš da bacaš Fireballi čekaš da vidiš da li je prvi kritovao. Ako nije kritovao onda samo nastaviš da bacaš Fireball dok jedan ne krituje.
 3. Ako je predhodni Fireballkritovao i dobio si Heating Up onda nastaviš da kastuješ sledeći Fireball iskoristiš Fire blast da dobiješ Hot Streak.
 4. ČIM izleti Fireball baciš instante Pyroblastzbog Hot Streak.
 5. Nastaviš odmah da bacaš sledeći Fireball.

 

Ovo se radi jer ima jedan trenutak kada Fireball udari metu i kritovao je, pa ga udari odmah posle njega Pyroblast i ne krituje, ovaj Heating Up zbog krita od Fireball neće nestati. Ovo je tvoj glavni izvor dmga van Combustion.

Prioritet kada znamo za pecanje:

 1. Bacamo Meteorisključivo sa Rune of Power i uvek čuvamo charge za meteor a drugi za combustion.
 2. Baciš Fire blastako ćeš u narednih 1 sekunde imati 3 charga a nemaš Heating Up. Ovo radimo jer kada imaš 3 charga onda se ne generiše još chargova a želiš da uvek tvoj Fire blast bude u fazi refreshovanja stackova.
 3. PyroblastISKLJUČIVO kada imaš Hot Streak
 4. Fire blastkada imaš Heating Up (Upotrebiti kao za Pecanje gore objašnjeno)
 5. Scorchkada je meta ispod 30% hp-a
 6. Fireball

Prioritet za AoE

Treba znati da što ti je veći mastery na opremi to ti je Pyroblast bolji za AoE. Znači mastery na OPREMI ne od Master Blastera. Ovaj trait je dobar za AoE najviše zbog Combustion rotacije.

Takodje, u zavisnosti od tvojih talenata, isplati se u odredjenim uslovima bacati samo Flamestrike.

Kada imaš Flame Patch:

 1. Dragons breathkada imaš 3 ili više meta u blizini. Ne moraš da juriš da budu u blizini, ako se približe onda.
 2. Flamestrikeumesto Pyroblast kada imaš 2 mete ili više.
 3. Kada imamo Flame Patchi 3 ili više mete onda kastujemo samo Flamestrike

Kada imaš Living bomb:

 1. Dragons breathkada imaš 3 ili više meta u blizini. Ne moraš da juriš da budu u blizini, ako se približe onda.
 2. Living bombkada imaš 2 mete koje će živeti za oba ticka bombe. Ako sumnjaš onda bacaj kada imaš 3 ili više.
 3. Ako mete nisu elite i umiru brzo onda pecaj za instante Flamestrikesa Hot Streak
 4. Kada nemamo Flame Patchi više od 5 meta onda kastujemo samo Flamestrike.

Kada imaš Conflagration:

 1. Dragons breathkada imaš 3 ili više meta u blizini. Ne moraš da juriš da budu u blizini, ako se približe onda.
 2. Flamestrikeumesto Pyroblast kada imaš 4 ili više meta.
 3. Kada nemamo Flame Patchi više od 5 meta onda kastujemo samo Flamestrike.

10. Combustion rotacija

 

Tvoj dmg u instanci ili raidu će zavisiti najviše od Combustiona. Veoma je bitno da rotaciju u Combustionu bude savršeno izvršena. U zavisnosti od tvojih essenca i opreme menjaće se rotacija.

Ovo najbolje objašnjava slika koja je pinnovana na discord kanalu magova a Frosted sa discorda nam je dozvolio da linkujemo sliku.

Slika govori više nego 1000 reči!

Kada gledaš sliku prvi put možda izgleda malo zbunujuće zbog toga evo ukratko objašnjenje.

Prvi deo slike pokazuje nam kako igramo BM kada nemamo Lucid Dream major essence a drugi deo kada imamo bracere od zadnjeg bossa u mekagonu. Cilj ovoga jeste da razvučeš bacanje Fire Blast-a tako da ga baciš kada buff od Blaster Mastera samo što nije istekao, 0.1 sekunda i tako ćeš imati buff duže tj. svo vreme tvog combustiona. Kada ti se slika Fireblasta preklapa sa nekom gornjom sličicom onda to znači da ga koristiš dok bacaš ovo drugo.

Treća slika je kada imaš samo Lucid Dream a četvrta kada imaš i bracere. Ovo je najveći boost tvom dmgu. Ako ovu rotaciju izvršiš kako treba svaki put ti si onda dobar fire mage i u suštini ovaj guide ti ni ne treba!

11. Upotreba trinketa

 

Obično ne bih pisao ovaj deo ali Azsharas Font of Power je toliko dobar da se isplati koristiti verziju i iz LFR raida!!!

Kada nemaš Azsharin trinket a imaš neki trinket koji ti daje statse kada ga upotrebiš onda ga samo jednostavno iskoristi pre nego što udješ u combastion rotaciju.

Kada nemaš Azsharin trinket a imaš trinket koji radi dmg kada ga iskoristiš onda ga samo koristi na CD jer combustion ne buffuje dmg tvojim trinketa.

Kada imaš Azsharin trinket i još jedan trinket koji ti daje statse kada ih iskoristiš onda je potrebno da iskoristiš Azsharin trinket 20 sekundi pre combastion rotacije. Kada ga iskoristiš ovaj drugi “on use” trinket će dobiti CD od 20 sekundi. Čim bude moguće ga iskoristiti treba tako uraditi i ući u combastion rotaciju odmah sa oba buffa od trinketa. Latent Arcana traje 30 sekundi ako si 4 sekunde channelovao trinket tako da taman imaš 10 sekundi u combustionu i plus trajanje drugog trinketa. Svi high lvl magovi koriste ovo. Toliko je dobro da ga moraš iskoristi na ovaj način. Najbolje je upariti Font of Power sa Notorious Gladiators Badge.

Ako nemaš 2 “on use” trinket onda ok nema veze ali se potrudi da dobiješ Font of Power bilo kog ilvla!!!

12. Opener

 

Ovde ćemo predpostaviti da imate Font of power i neki drugi trinket.

 1. 20 sekundi pre pulla Azsharas Font of Power
 2. 4 sekunde pre pulla pre-pot (dmg pot)
 3. 3 sekunde pre hard kastuj Pyroblast
 4. Ikoristi drugi trinket odmah po Pyroblast
 5. Sada uračunaj ovaj pre-kastovan Pyroblastkao prvi spell u tvojoj combustion rotaciji i samo lagano počni sa prioritetom sa slike.

Pyroblast može da se zameni sa Fireball ali pazi da tvoja prva magija udari bossa tek kada tank pull-uje. Ako uletiš u combastion rotaciju a da tank nema agro možemo ti slobodno održati i opelo odmah. Znači uvek pazi sa openerom da ne budeš ti taj koji pull-uje. Ako koristiš Fireball onda pre-pot ide 2 sekunde pre pulla!

Ako nemaš Azsharas Font of Power onda samo izbriši prvi deo i počni sa brojem 2.

13. Zaključak

Trenutno je Fire jedan od najboljih spekova za raid i m+ ali moraš dosta da vežbaš da bi ga iskoristio do maksimuma. Još jednom želimo da napomenemo koliko je važno sim-ovati se. Stvarno bez toga ne možeš da nadješ koji ti je gear najbolji. Ponekada birati najveći ilvl nije pravi odgovor.

Nadamo se da vam se svidja ovaj naš guide. Ako mislite da smo nešto propustili onda nam to ostavi u komentaru dole pa ćemo ispraviti!

Views:   114   Comments:   0   Likes: 1

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.
Skoči na traku sa alatkama