Svet Warcrafta
Skip

15 godina World of Warcraft-a

Published: Category:NovostiWritten by: Lumy

15 godina WoW-a

Prevod sa oficialnog sajta WoW-a o proslavi 15 godina igrice. Članak na engleskom možete naći ovde.

 

Ovog novembra imamo proslavu 15 godina World of Warcraft-a i pripremili smo nekoliko posebnih stvari da proslavimo taj dogadjaj.

 

Novembar 5, 2019 – Januar 7, 2020 (Amerika)

Novembar 6, 2019 – Januar 8, 2020 (Evropa)

Novembar 7, 2019 – Januar 9, 2020 (Azija)

Novi raid: Sećanja Azerota

Kromi je razdvojila niti vreme, dozvolivši ti da se vratiš kroz vreme i proživiš epske raid susrete iz The Burning Crusade-a, Wraith of the Lich King-a i Cataclysm-e. Svaki od ovih, vremenski ograničenih, raidova imaće po jednog tri posebna bossa za tu ekspanziju i svaki od njih biće dostupni kao posebno krilo u raid-finderu.

Da udjete u raid potrebno je imati minimum 380 ilvl. Igrači koji završe sva tri krila raida dobiće achivment Memories of Fel, Frost and Fire, koji daje i Obsidian Worldreakera, mount inspirisan Deathwing-om.

Povratak Alterac Valley-u iz starina

Pobijte neprijatelje, uništite njihova utvrdjenja, zamenite tokene koje pokupite sa njihovih leševa da prizovete moćno pojačanje u Korrak’s Revenge-u, Battleground inspirisan starim Alterac Valley-om.

Igrači koji uzmu učešća u korakovoj osveti i završe Alterac Valley of old achivement mogu da dobiju dva nova maunta: Stormpike Battle Ram (Allianca) i Frostwolf Snarler (Horda).

Poklon povodom godišnjice

Spremi se da proslaviš 15 godina World of Warcraft-a sa stilom! Svi koji se uloguju u toku ovog eventa dobiće u pošti poklon povodom godišnjice, koji sadrži Lil’Nefarion battle peta, Paket za proslavu koji sadrži item za boost XP i reputaciji koju dobijaš dok se event ne završi, vatromet koji možeš da koristis svo vreme eventa a da ga ne potrošiš, i još mnogo in-game poklono.

Ovaj event i ove nagrade dostupne su od ove sedmice u svim regionima. Jedva čekamo da sa svima vama proslavimo 15 epskih godina!

Views:   170   Comments:   1   Likes: 1

1 Comment

06/11/2019
Samo da pojasnim, prijavite se za raid finder event kod Chormie u Caverns of Time-u

Post your comment

Facebook Twitter Pinterest
A password will be emailed to you.
Skoči na traku sa alatkama