Search
Hardcore World of wacraft Svet Wacrafta Outlander

Hardcore World Of Wacraft

Classic Hardcore je zvanično aktivan počevši od 24.08.2023. Ovaj vid igranja donosi novu težinu igranja u World Of Wacraft igrici, ovo je šansa da se dokaže znanje I sposobnost igrača koji su godinama u World Of Wacraft univerzumu, ali kako stvari tačno rade i šta je to WOW Classic HardCore?

Prosto rečeno vaš karakter ne sme da umre ili pogine u periodu dok igrate, ako se to desi nemate način da ga vratite u život znači da je umro zauvek (u igri naravno), to znači da niko neće moći da vas oživi ili da vas na neki drugi način povrati u život, vaš duh će biti aktivan i moćićete da lutate Azerotom i da imate komunikaciju sa ljudima, ali kao mrtvi karakter samo.

Ali to ne znači da je vaš karakter beskoristan, kada umrete na hardcore serveru imaćete besplatan servis transfera vašem mrtvog karaktera na classic server gde je igranje normalno, tako da ćete moći da nastavite sa igranje sa njim.

Klasičan Auto PVP je isključen u open worldu što znači da će se izbeći nelagodne situacije, ali pomoću komandi /pvp moćićete da aktivirate PVP i to će se takođe računati kao smrt vašeg karaktera. PVP battlegroundi su isključeni potpuno.

Dungeon sistem je izmenjen tako da kada završite jedan dungeon, sledeći možete ući tek za 24h ovo je dodato za karaktere ispod levela 60 kako bi se izbegao level up u dungeonima, takođe igrači višeg levela neće moći da uđu u dungeon nižeg levela.

Paladini neće moći da koriste hearthstone dok su pod efektima Devine štita ili Blessing Of Protection, ovo je postavljeno kako bi se sprečilo bežanje paladina iz nelagodnih situacija.

Blizzard je uvek i duele do smrti, ovo je dakle duel u kome se borite dok neki igrač ne umre kada umre vi dobijate buff koji se zove “String of Ears” tako ćete moći da sakupljate trofeje I da se pokažete koje najači u PVP-u.

Sve u svemu ovo je jedan veoma dobar potez Blizzarda kako bi malo promenio WOW prespektivu, na startovanju bilo je tona igrača koji su prosto odlepili da krenu u igranje Hardcore realmi će biti privremeni što znači da je ovde progress gearovanja najmanje bitan, ovde se sve svodi na preživljavanje, tako da ako mislite da ste dobri u WOW-u I da poznajete igru ovo je moment da se dokažete.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

SLIČNE TEME

0
Interesuje nas vaše mišljenje, ostavite komentar!x
()
x
Search
Subscription Form Wowa