Search
Svet Warcrafta Politika Privatnosti

Politika Privatnosti

 

Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti na internetu. Ova politika privatnosti objašnjava koje informacije prikupljamo od vas prilikom posete našem sajtu, kao i način na koji koristimo te informacije.

Prikupljanje informacija: Prilikom posete našem sajtu, možemo automatski prikupljati određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem pregledaču, IP adresi, vremenu pristupa i stranicama koje posećujete. Ove informacije koristimo za analizu trendova, administraciju sajta i prikupljanje demografskih informacija o našim korisnicima u celini. Ove informacije ne identifikuju pojedinačne korisnike i koriste se isključivo u agregiranom obliku.

Kolačići (cookies): Naš sajt može koristiti kolačiće (cookies) radi poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju radi praćenja kretanja korisnika na sajtu i prikupljanja informacija o tome kako koristite naš sajt. Možete kontrolisati ili onemogućiti kolačiće u postavkama vašeg pregledača.

Lične informacije: Mi ne prikupljamo lične podatke osim ako nam ih dobrovoljno ne dostavite putem kontakt forme ili drugih sredstava komunikacije. Lične informacije koje nam dostavite (kao što su ime, e-mail adresa, adresa i slično) koristićemo isključivo u svrhe za koje su nam dostavljene, kao što je odgovaranje na vaše upite ili slanje newslettera, ukoliko ste se prijavili za njega.

Oglašavanje: Naš sajt može prikazivati oglase trećih strana. Ovi oglasi mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija o vama i vašem kretanju na internetu radi pružanja oglasa koji su relevantni za vas. Ne kontrolišemo te tehnologije ili informacije i nismo odgovorni za postupanje trećih strana sa vašim ličnim podacima.

Poveznice na druge sajtove: Naš sajt može sadržati poveznice na druge sajtove koji imaju svoje politike privatnosti. Mi nismo odgovorni za prakse zaštite privatnosti ili sadržaj tih sajtova. Pre nego što dostavite lične podatke na drugim sajtovima, pročitajte njihove politike privatnosti.

Promene ove politike: Ova politika privatnosti može se promeniti povremeno i sve promene biće objavljene na ovoj stranici. Preporučujemo da periodično proveravate ovu politiku kako biste bili informisani o načinu na koji štitimo vaše lične podatke.

Kontakt: Ako imate pitanja ili nedoumice u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na našem sajtu.

Ova politika privatnosti stupa na snagu od datuma objavljivanja.

SLIČNE TEME

Search
Subscription Form Wowa