Search
Tauri wow izlazak servera svet wacrafta Outlander

Stigao Je PTR Legion TAURI Server

Privatna scena World Of Wacrafta nikada pre nije bila toliko živahna kao što je to slučaj poslednjih godina, to je valjda uzrok sve novijih ekspanzija koje dolaze. Iako se vodi večita debate gde je bolje igrati I kakvo je igračko iskustvo između originalnog I privatnog World Of Wacrafta, jedna vest pre nekoliko godina počela je masovno da kruži WOW zajednicom pogotovo na našim prostorima, a to je da je čuveni server TAURI WOW objavio da će aktivirati LEGION ekspanziju, ništa tu ne bi bilo novo da Tauri kao server ne pruža vrhunske skripte I servise, što je igrače veoma privuklo. Naime , Tauri Server je hostovan u Mađarskoj I mala grupa programera je kreirala I veoma dobro se probila na zajednici World Of Wacrafta kada je privatna scena u pitanju. Datum izslaska njihovog Legion servera se izčekivao godinama sve do skoro kada je puštena beta faza servera koja je dostupna za sve igrače koji žele da probaju Legion ekspanziju,  kao I da pomognu programerima sa radom na igri kada pronađu neki od bagova I koji mogu da prijave dežurnom developeru.

Sada se postavlja I ono glavno pitanje kada možemo da očekujemo puštanje u rad Legion Tauri servera, sve što možemo da kažemo jesu spojleri, ali iz nekog iskustva koje imamo, a to je da će definitivno biti ove godine I neka moja lična predpostavka jeste da će se to desiti na leto ove godine 2024-te, moja očekivanja su velika I očekujem da će server raspolagati sa brojem igrača u proseku oko 5.000 na dnevnom nivou.

Kada se malo vratim unazad World Of Wacraft Legion je bila izuzetna ekspanzija I pružila je nove sisteme koje se I dan danas koriste u novim ekspanzijama, tako da je odatle I velika želja za zajednicom igrača velika da se što pre uleti u dobar, kvalitetan I besplatan progress.

Na ove linkove možete pratiti sva dešavanja sa Tauri razvojom I informacijama, a mi ćemo se truditi da bude uvek maksimalno ažurni.

– TAURI WOW NOVOSTI

– LOGOVI TAURI SKRIPTA

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

SLIČNE TEME

0
Interesuje nas vaše mišljenje, ostavite komentar!x
()
x
Search
Subscription Form Wowa