Search
Uskoro Stiže World Of Warcraft Classic Svet Wacrafta Outlander

Uskoro Stiže WoW Cataclysm Classic

Blizzard je objavio da će World of Warcraft Classic nastaviti putem ekspanzije Cataclysm, ali uz neke ključne promene.

Tokom otvaranja BlizzCon-a 2023, Holly Longdale, izvršna producentkinja Warcrafta, izjavila je da je Blizzard saslušao povratne informacije obožavalaca o ekspanziji iz 2010. godine i da će napraviti “promene”. Cataclysm Classic stiže u prvoj polovini 2024, dodala je Longdale.

Kada su u pitanju promene koje igrači mogu očekivati, Cataclysm Classic će doneti “povećanje i pojednostavljenje nivelisanja,” sa bržim tempom napredovanja i ubrzanijim ritmom objavljivanja sadržaja. Takođe, Titan Rune sistem tamnica koji je predstavljen kao deo Wrath of the Lich King Classic-a, biće dodat u Cataclysm Classic, zajedno sa proširenim sistemom kolekcija na nivou naloga, unapređenim funkcijama udruženja i ažuriranjima na aukcijskoj kući igre.

Cataclysm Classic je deo osnovne pretplate za WoW, ali Blizzard nudi i dva dodatna paketa za igrače koji žele dodatne predmete ili žele odmah da započnu ekspanziju bez prolaska kroz stari sadržaj. Paket Blazing Heroic Pack od 30 dolara pružiće letećeg Ragnarosa i Lil’ Wrathion ljubimca, koji su upotrebljivi kako u Cataclysm Classic-u, tako i u modernoj verziji igre. Takođe, igrači će moći koristiti goblinsku igračku gradinu i Twilight Cultist transmog set samo u Cataclysm Classic-u. Drugi paket, Blazing Epic Upgrade Pack od 80 dolara, uključuje sve što je uključeno u Heroic packu, zajedno sa boostom lika na nivo 80 i 30 dana igre.

Cataclysm je bio donekle kontroverzna ekspanzija među igračima Classic verzije Blizzard-ovog MMORPG-a. Preuredila je Azeroth, menjajući zone i uklanjajući zadatke i sadržaj koji su postojali od lansiranja igre 2004. godine. Za mnoge, to je bio trenutak kada je stara verzija WoW-a počela svoju transformaciju u modernu verziju igre. Zbog toga su mnogi obožavaoci sumnjali da li će Blizzard ikada objaviti Classic verziju Cataclysm-a.

Vest da Cataclysm Classic stiže sledeće godine bila je samo jedna od velikih objava vezanih za WoW na BlizzCon-u. Veteran Blizzard-a, Chris Metzen, izašao je na scenu da najavi šta sledi za modernu verziju igre i objavio tri ekspanzije odjednom, uključujući The War Within za sledeću godinu. Te tri ekspanzije zajedno su nazvane The Worldsoul Saga, sa budućim ekspanzijama koje će prepraviti zone starega sveta poput Northrend-a i Quel’Thalas-a.

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Snowmisty
Snowmisty
2 months ago

Cata je jedino što me trenutno o WoWu veseli.
Eto jedan komentar za poticaj stranice 😀

SLIČNE TEME

2
0
Interesuje nas vaše mišljenje, ostavite komentar!x
()
x
Search
Subscription Form Wowa