Search
Igranje World Of Wacrafta u 2024 toj svet warcrafta Outlander

Igranje World Of Wacrafta U 2024-toj?

Kada dovodimo u pitanje igre iz žanra MMORPG-a, world of warcraft još uvek snažno stoji na tronu kao najpopularnija igra u svom žanru. Activision-Blizzard je zadnjih godina imao velike uspone i padove ali je vremenom nastavio da opstaje na sceni sa jakom konkurencijom na tržištu.

Mnogi igrači i dalje drže aktivne naloge i nastavljajući da idu dalje iz ekspanzije u ekspanziju, to su većinom stari igrači Blizzarda, nove generacija igrača se često zapitaju da li je vredno započeti igru iz razloga što imate dodatne troškove nakon kupovine igre, a to je mesečno plaćanje sabskripcije koja se u današnjem modernog gaming-u nedopada većini gamer-a.

Postoji jednostavan i kratak odgovor „DA“ , a evo i zašto. Ako ste stari igrač koji želi da se vrati na sceni world of wacraft-a ili ste neko ko bi probao igru onda je ovo zaista pravo vreme jer trenutna aktivna ekspanzija Dragonflight donosi mnogo noviteta i jedna stvar koja će vam se dopasti jeste da je igra veoma nastrojena više prema „casual“ igračima, što znači iako nemate mnogo vremena možete da se zabavite.

Dragonflight je ekspanzija koja se dešava na Azerotu i to daje pozitivan vajb igračima, imaćete tone kontenta da radite i istražujete, priča vas nosi ka zmajevima čuvenom „Dragon Aspektu“ ako volite dobre sinematike Blizzarda uz questove ovo će biti fantastičan doživljaj.

Klase su dobile popriličnu rekonstrukciju što znači da su bolje optimizovane za igranje bilo da je PVP ili PVE segment u pitanju, talenti su urađeni po novom sistemu koji daje novo iskustvo igračima i veću fleksibilnost nego ikad pre. Dragonflight ekspanzija kao što smo rekli donosi i jahanje zmajeva kao primarnu stvar koja vas vezuje za world of wrcraft, imate svoj ličnog zmaja koga trenirate i imate prisustvo letanje odmah na novom kontentu, grafika je doživela veliku promenu i postala je bolja nego ikad do sada, tako da ako niste skoro igrali WOW ovo će biti prijatno iznenađenje za vas.

Takođe da ne zaboravimo da spomenemo i klasik servere World Of Wacraft-a gde su trenutno prisutni Wrath Of The Lich King i Classic vanila kao hardkor, tako da ako volite stari sitem WOW-a sa velikom populacijom mislim da ne bi ste trebali da propustite ovu priliku i započnete avanturu nostalgije još jednom.

U svakom slučaju Blizzard se potrudio da nam pruži maksimalno iz World Of Wacraft-a, znam da se neki neće složiti ali činjenica je da se gaming kultura menja i da wow sa njime mora da se kreće, ali na kraju dana odgovor je „DA“ WoW trebate da probate, makar samo da ga probate.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

SLIČNE TEME

0
Interesuje nas vaše mišljenje, ostavite komentar!x
()
x
Search
Subscription Form Wowa