Search
world of warcraft Plunderstorm Battle Royal Mode.jpeg

Na World Of Wacraft Je Stigao Battle Royal Mode

Sa novim patch-om, World of Warcraft je dobio novi igrački mod, a to je Battle Royale mod koji nosi naziv Plunderstorm. Ovo je novi eksperiment na kojem je Blizzard radio u poslednje vreme. Najzanimljivija stvar je ta da je ovaj Battle Royale mod aktivan bez ikakve test faze.

Battle Royale mod je zapravo odvojen od glavne igre World of Warcraft, ali sve nagrade koje dobijete dolaze direktno na vaš nalog u World of Warcraft-u. Ovo je dakle vrsta događaja koja ima ograničeno vreme trajanja. Neke pretpostavke su da će trajati do dolaska sledeće ekspanzije. Ovo više liči na to da Blizzard želi da testira igrače i uvidi koliko su WoW igrači zainteresovani za ovaj način igranja.

Da biste mogli da igrate ovaj Battle Royale mod, potrebno je da imate aktivnu pretplatu, ali ne morate da imate kupljenu trenutno aktivnu ekspanziju. Mečevi traju u proseku oko 15 minuta, a za sada je aktivna samo jedna mapa, a to je Arathi Highlands iz verzije Battle for Azeroth. Nadamo se da ćemo u nekom budućem periodu videti još novih mapa, s obzirom na to koliko je World of Warcraft ogroman, sigurni smo da će izbor mapa biti prilično dobar.

Igrači ovaj mod mogu igrati kao solo igru ili kao duo, a maksimalan broj igrača na mapi je ograničen na 60 za sada. Igru pristupate pokretanjem World of Warcraft klijenta sasvim normalno preko Battle.net platforme i prilikom prijave imaćete opciju da izaberete događaj. Početak je klasičan kao kada započinjete igranje World of Warcraft-a, izabraćete lika, klasu, rasu i osnovne stvari koje obično radite pre početka igre.

Igra neće podržavati add-onove, tako da iako ih imate instalirane, neće vam biti od nikakve koristi. Ipak, vrlo interesantna činjenica jeste da je interfejs igre i igranje veoma čisti. Imate samo bar sa sedam magija i to je sve. Iskreno, mislimo da će ovo vrlo prijati igračima za promenu.

Kao nagrade koje ćete dobijati su mountovi, ljubimci, transmogovi i još mnogo vrsta nagrada koje će učiniti vaš nalog još bogatijim.

Na kraju, da podelimo svoje mišljenje, Blizzard definitivno ne želi da World of Warcraft umre i svedoci smo koliko zapravo rade na novim stvarima, pogotovo sada kad su pod vlasništvom Microsofta. Kakvo je vaše mišljenje o ovom poduhvatu i da li ćete i vi probati novi World of Warcraft Battle Royale Plunderstorm?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

SLIČNE TEME

0
Interesuje nas vaše mišljenje, ostavite komentar!x
()
x
Search
Subscription Form Wowa