Search
Mythic Dungeon Svet Warcrafta Outlander

Najavljena Sezona 4 Za Dragonflight

Potvrđen je datum izlaska Sezone 4 u ekspanziji Dragonflight, što je ujedno i poslednja sezona pre nove ekspanzije The War Within. Blizzard je u Sezoni 4 ispravio mnoge stvari i uspeo je da izgladi stvari koje su izuzetno važne za igrače, aktivirajući pri tome low level dungeon.

Sezona 4 zvanično počinje 24. aprila prema srednjoevropskom vremenu, što zapravo znači sredu nakon reseta.

Niski Mythic dungeon, ili da kažem M0, jedini je aktivan među igračima na početku ekspanzije, a kasnije gubi svaki smisao. Stoga je Blizzard iskontrolisao težinu i nagradni sistem niskih dungeon-a. Na primer, težina i nagrade za M0 biće iste kao trenutno za Sezonu 3, Mythic dungeon 8 do 10. Možda je malo nejasno, ali da pojasnimo bolje, pošto je celokupan sistem reskaliran, Mythic dungeon 5 u Sezoni 4 biće težak kao Mythic 15+ u Sezoni 3. Učinjena je drastična razlika, nešto slično kao kada se Mythic dungeon pojavio u Legion ekspanziji.

Još jedna velika promena je isključivanje tajmera u Mythic dungeonima. Da razjasnimo malo bolje, Mythic dungeon-i od 0 do 10 neće posedovati tajmer, tako da igrači neće morati da gledaju na sat i da se žure. Ovo će zapravo biti, kako Blizzard kaže, usavršavanje veština u dungeonima. Tek od Mythic plus 11 dolazi tajmer, tako da će M+ dungeon-i biti još aktuelniji nego što su ikada bili.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

SLIČNE TEME

0
Interesuje nas vaše mišljenje, ostavite komentar!x
()
x
Search
Subscription Form Wowa