Search
World Of Warcraft Felsong Legion Private Server

Prilika Da Zaigrate Legion ODMAH

Pored toga što originalni World of Warcraft pruža mnoštvo varijanti igranja i različite ekspanzije, ponekad se jednostavno zaželite neke ekspanzije koju ne možete pronaći na Blizzardovim serverima, kao na primer ekspanzija Legion. Ta ekspanzija bila je izuzetna, svi su voleli te prelepe promene koje je Blizzard implementirao.

Postavlja se pitanje, gde možete igrati sada ovog trenutka World of Warcraft Legion? Jedan Legion Server po imenu Felsong aktivan je od prošle godine i na početku je brojao oko 5,000 aktivnih igrača. Vremenom, broj je opao na oko 2,000 aktivnih igrača. Da bi povećali svoju populaciju, uveli su novine i trenutno u kratkom periodu nude aktivan boost.

Šta sve dobijate aktivnim boostom? Dobijate lika na 110. nivou, što je maksimalni nivo u Legion ekspanziji, dobijate početni gear item levela 890, dobijate svoje artifact oružje na maksimalnom nivou kako biste odmah započeli avanturu, uz to dolaze sitnice poput tornja, malo zlata i slično. NAPOMENA: Ova vrsta boosta je moguća samo jednom prilikom na jednom računu i neće biti moguće ponoviti je, tako da kada birate šta želite da radite, budite obazrivi.

Ovo izgleda kao sjajna prilika da se zaigra malo Legion ekspanzija i da se prisetimo koliko je zaista bila dobra u tom prošlom vremenu. Da li planirate da igrate WoW na Felsongu?

Link do servera: https://felsong.gg/en/

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MarkoM
MarkoM
2 months ago

Trebao bi svako da iskoristi buff i da uzme poklon, nikad se ne zna kad ce zatrebati

Dragan Damjanovic
Dragan Damjanovic
2 months ago

Nadam se da su fixkali dosta bagova sa pocetka rada servera, vredi probati ponovo.

SLIČNE TEME

4
0
Interesuje nas vaše mišljenje, ostavite komentar!x
()
x
Search
Subscription Form Wowa